Takaisin Mittelöihin

Tervetuloa katsomaan uutta sivuani. Kävi vanhanaikaisesti en pystynyt olla alkamatta rapustamaan tekstiä. En pystynyt olla aloittamatta jotakin ensikertaista luomusta, jotakin uutta tekoa, tietyn uuden homman harjoittelua. Uuden opettelulla meinaan lähinnä sitä, että kirjoitan sivujani nyt WordPressissä, kun taas blogini aiemmin oli Bloggerissa. Halusin vaihtaa ohjelmistoa, sillä tahdoin, ja koen, että kestää kauan, ennen kuin älyän kokonaan tämän käyttötavat. Vaikuttaisi olevan aivan eri, oma luomuksensa.

Ikioman sivuston pystyyn laittaminen on ollut mietteissä aina aika ajoin, mutta ajanpuutteen sekä varojen takia olen aina tämän idean haudannut. Nytten joka tapauksessa tuo idea kävi toteen, ja kivuliaiden työpäivien jälkeen minun oma saittini onkin viimein valmis. Tattadadaadadaa!

On aika palata taas kilpakentille! He jotka eivät minua vielä tunne, terve vaan, olen Timo Virtanen, Suomen mestari 2010 telinevoimistelussa.

Useat fanini ja ystäväni tietävät, että kun saan tietyn idean, silloin mennään eikä meinata. En todellakaan ole sängylle lepäämään jäävää tyyppiä, vaan ongelmiin sekä juttuihin löytyy joka kerta ratkaisu. On erittäin tärkeää olla rohkea ja kuunnella omaa sydäntään, uskaltaa uskoa omiin kykyihin, ja tietenkin jälleen kerran, olla uskovaltainen ja luottaa niihin omiin kykyihin. Aivan kuten vajaa 1 vuotta menneisyydessä yrittäjäksi ryhtyessäni kerroin sivuillanikin, että nuo ikiomat siivet kyllä kantaa pitkälle jos niihin tarpeeksi kovaa uskoo (ja tekee töitä sen eteen): näinhän siipeni ovatkin kyenneet, ja vieneet pidemmälle kuin koskaan uskalsin ajattelemaankaan.

Miksi pidän blogia?

Nyyten kun blogissani avauduin näin paljon itsestäni, niin kerronpa lukijoillenki lisäksi muutkin hyvin tärkeän tiedot. Harrastan salilla käymistä. Kelpaako tälläiseksi myös viinin juominen, meikkivideoiden kova tsiikailu ja koneen luona sivustoni parissa säätäminen? Joo ja ainainen töissä käymisen yritys? No sellanen mä oon, kun en oo treenamassa.

Tässä vähän sitä fiilistä, minkä tahtiin täällä blogissa mennään!

 

Leave a Reply